I erhvervsaktivitet

Administration af løn

Når en virksomhed har ansatte, er det nødvendigt at anmelde løn og danne deres lønsedler. For at vi kan gøre dette, har vi brug for nogle oplysninger fra dig hver måned.

Udarbejdelse af standard ansættelseskontrakt

Når du ansætter en medarbejder, er det nødvendigt at underskrive en ansættelseskontrakt med ham, som vil definere alle pligter og rettigheder.

Virksomhedsregnskab

"Nul" erklæring til Skat

Hvis en virksomhed har en skatteyder- eller arbejdsgiverregistrering, men der ikke var nogen aktiviteter og/eller ingen ansatte blev ansat i rapporteringsperioden, skal det stadig indberettes, ellers vil der påløbe bøder. Bødens størrelse – 800 dkk.

Udvidet årsopgørelse

Ejere af enkeltmandsvirksomheder skal ikke indsende en indkomstopgørelse til SKAT, men skal indsende en udvidet årsopgørelsen, som er knyttet til deres personlige opgørelse.

Årsregnskab for ApS/Holding selskab

Ved afslutning af regnskabsårets skal der indsendes en indkomstopgørelse til skat- og registercentralen (virk.dk). Du kan vælge at få det udført af os eller en autoriseret revisor.

Forretningsplan og årsbudget

For at åbne en virksomhedskonto virksomhed skal insende en forretningsplan og anslåede budget til banken. Vi skal beskrive aktiviteten så præcist som muligt. Vi sender et spørgeskema til dig, i forbindelse med det vil det blive oprettet en forretningsplan og et budget.

Fakturering

Hvis du ikke har tid til at skrive en fakturer, vi kan hjælpe dig og skrive dine fakturer ud.

Virksomhedens kontooprettelse hos et inkassobureau- Inkasso

En Inkasso-konto er påkrævet, hvis du har en insolvent kunde og ønsker at overføre den til fogedretten.
Du skal herefter oprette en konto i opkrævnings (foged) systemet for gæld op til 50.000. Hvis gælden er
højere, skal du konsultere en advokat.

Nem-ID

Nem-ID bestilling til virksomheden kan tage fra 4 til 7 hverdage. Nem-id -virksomhedens elektroniske signatur giver adgang til alle statslige institutioner.

Præsentation af balance og resultatopgørelse i Excel

Hvis virksomheden ikke har et regnskabsprogram, og regnskabet føres i excel, skal resultatopgørelse og balance dannes manuelt.

Registrering af ændring for virksomhedens ejer, direktør, navn, adresse eller kontaktoplysninger

Oprettelse af sag ved inkassobureau- Inkasso

Salary calculator