Assistance til startups

Enkeltmandsvirksomheds oprettelse

Oprettelse sker gennem offenlige hjemmesiden virk.dk. Det tager op til 1 uge (hvis SKAT ikke har
spørgsmål) at modtage din virksomhedskode CVR.

Virksomhed registreres for moms

Du skal momsregistreres, når din virksomheds salg overstiger 50.000 kr. over en periode på 12 måneder (dette gælder kun til enkeltmands virksomhed). Registrering kan tage 3-5 hverdage. Hvis du på forhånd ved, at virksomhedens salg vil overstige 50.000 kr., skal du registrere dig senest 8 dage inden, du starter virksomheden.

Forretningsplan og virksomheds budgettering

For at åbne en erhvervskonto skal banken have en forretningsplan og virksomhedens anslåede budget. Vi skal beskrive aktiviteten så præcist som muligt. Vi sender et spørgeskema til dig, i forbindelse med det vil det blive oprettet en forretningsplan og et budget.

Oprettelse af ny bruger i lønsystemet (Danløn)

Lønadministrationssystem er påkrævet hvis en virksomhed beslutter sig for at ansætte medarbejdere. For at spare din tid kan vi oprette en konto til dig i lønadministrationssystemet.

Oprettelse af et anpartsselskab (ApS)

Registrering af virksomhed starter med angivelse af oplysningerne til oprettelse af den fremtidige virksomhed. Efter sagen er i gang bliver den autoriserende kaptal på 40 000 dkk overført til den angivne advokats konto konto (for at advokaten kunne godkende kapitalen). Efter godkendelse sendestiftelsesdokumentet og vedtægterne til stifteren, som skal underskrives. Firmakoden kommer om en uge efter underskrift. Efter virksomhedskoden er modtaget den næste skridt er at åbne en
virksomhedsbankkonto, og bestille en elektronisk signatur. Efter åbning af en bankkonto overføres den autoriserede kapital til virksomhedens konto.

Vejledning ved oprettelse af privat bankkonto i Revolut/ Lunar

Registrering af en virksomhed som arbejdsgiver

Virksomheden skal være registreret som arbejdsgiver, når virksomheden beslutter at ansætte medarbejdere. Så skal virksomheden registreres som A-skat, AM-bidrag betaler. Registrering kan tage 3-5 hverdage.

Virksomheds MobilePay

Med MobilePay kan du nemt oprette dig online, og du er klar til at modtage betaling kort tid efter. MobilePay er en løsning til private. Man må bruge appen til at sende penge mellem privatpersoner og til at betale i butikker og netbutikker. Ønsker du at tilbyde dine kunder betaling med MobilePay via et nummer, skal du have en MobilePay MyShop-aftale.

Lønberegner